Warzywa z woka w orzechowym sosie

Warzywa z woka w orzechowym sosie

Warzywa z woka w orzechowym sosie

Kolejne danie z cyklu „szybkich bardzo” można do niego użyć praktycznie każdych warzyw a sekret potrawy tkwi w sosie. Składniki na 4 porcje: opakowanie makaronu typu wstążki 1 papryka żółta 1 papryka czerwona 2 marchewki 250 g fasolki szparagowej 2 ząbki czosnku Sos: 4 łyżki masła orzechowego 1 łyżka koncentratu pomidorowego 1 łyżka octu balsamicznego łyżeczka soli i pieprzu 200 ml wody Przygotowanie: Makaron ugotować, a w między czasie wymieszać na gładka masę wszystkie składniki na sos. Papryk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu greenscarf

Autor

becky greenscarf

100 % weganka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, sosy, makarony, makaron, marchewka, warzywa, zupa pomidorowa, fasola, fasolka, masło orzechowe, fasolka szparagowa, sos do makaronu, wegańskie, makaron smażony, sos pomidorowy, makaron z patelni, warzywa na patelnie, dania z makaronem, fasola czerwona, czerwona fasola

Inne przepisy z greenscarf

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.