Mam jeszcze spore zapasy fasoli z własnego ogródka i czas ją zużyć, a poza tym można się już żegnać z rozgrzewającymi potrawami. Dziś moja ulubiona forma obiadu, curry, a jakże, ale Was zaskoczę tak samo jak moje Miśki, jest pikantnie. ps. Jest smaczne nawet na 3 dzień przechowywane w lodówce. Składniki na 4-6 porcji: około 300 g suchej fasoli namoczyć przez noc po czym ugotować, lub 2 2 puszki czerwonej fasoli (po otwarciu wypłukać pod bieżącą wodą, ale to chyba oczywiste) 2-3 świeże posiekane pomid... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?
Czytaj dalej...100 % weganka