Pasta kanapkowa z tuńczykiem

Pasta kanapkowa z tuńczykiem

Pasta kanapkowa z tuńczykiem

Przepis na : śniadanie

Pasta kanapkowa z tuńczykiem Pasta kanapkowa z tuńczykiem lub inną rybą z puszki, jest świetnym sposobem przemycania ryb morskich do naszego jadłospisu. Połączenia delikatnego mięsa z ryby z jajkami na twardo, podkreślone zdecydowanym smakiem korniszonów i cebulki jest świetną propozycją dla wszystkich, którzy niekoniecznie kochają rybki. Pasta kanapkowa z tuńczykiem będzie idealnym dodatkiem do śniadania, ale także do tartinek lub krakersów na wieczorne spotkanie z przyjaciółmi. Pasta kanapkowa z tuńczykiem... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotujemy i jemy

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Autor

Gotujemy i jemyGotujemy i jemy

Serdecznie zapraszam!
Kocham gotować i robić zdjęcia jedzenia i kwiatów. Mój blog to sprawdzone przepisy na większy i mniejszy apetyt!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasta, ryby, pasty, tuńczyk, ogórki, ryba, śniadania, ogórki kiszone, mielone, mięso, kanapki, awokado, makrela, śliwka, makrela wędzona, mięso mielone

Inne przepisy z Gotujemy i jemy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.