Po szpinakowym torciku (przepis tutaj ) przyszła kolej na roladę. Uwielbiam ten rodzaj ciasta, proste do przygotowania, świetnie się prezentuje i smakuje wyjątkowo. Dodatek szpinaku nie tylko pięknie barwi ciasto, ale wnosi wiele dodatkowych wartości odżywczych, których raczej na próżno szukać w ciastach. Smak szpinaku jest kompletnie niewyczuwalny - to informacja dla sceptyków. Cukier tradycyjnie zastąpiłam ksylitolem, jednocześnie zmniejszyłam kaloryczność rolady. Krem jest super fit i super smaczny, prz... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Znana wszystkim truskawka, a właściwie poziomka truskawka, to uzyskany ponad 300 lat temu na dworze francuskim mieszaniec dwóch gatunków poziomki.
Czytaj dalej...Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...