Bratwurst z czerwoną cebulą duszoną w czerwonym winie

Bratwurst z czerwoną cebulą duszoną w czerwonym winie

Bratwurst z czerwoną cebulą duszoną w czerwonym winie

Propozycja na szybki i bardzo aromatyczny obiad.Proste składniki takie jak kiełbaski,cebula i ziemniaki za sprawą dodatków mogą zostać podniesienone do rangi przysmaków.Tak jest właśnie z tym daniem,niby bardzo pospolite składniki,a smak potrawy nadzwyczajny.Bratwurst,smażone kiełbaski z czerwoną cebulą duszoną w czerwonym winie i aksamitne ziemniaczane puree - prosto i pysznie.Składniki:250 g czerwonej cebuli3 łyżki olejukilka gałązek tymianku lub majeranku1-2 płaskie łyżki cukru200 ml czerwonego wina150 ml ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.