Burgery po tajsku

Burgery po tajsku

Burgery po tajsku

Szybko, smacznie, znany wszystkim fast-food w innej odsłonie. Składniki: 2 małe czerwone papryczki chilli bez pestek 2 ząbki czosnku 1 średnia cebula 5 średnich pieczarek 500g mielonej wieprzowiny 1 łyżka sosu sojowego sól i pieprz 3 łyżki majonezu 1 łyżka soku z cytryny kapusta pekińska 4 bułki do hamburgerów Przygotowanie: Cebulę, czosnek i chilli mielimy na pastę w blenderze. Dodajemy pieczarki i szatkujemy jeszcze chwilę. Do mięsa dodajemy sos sojowy i zblendowaną masę. Mieszamy wszystko dokładnie, doprawiamy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj z Rumcajsem

Autor

RumcajsRumcajs

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, bułki, cytryna, majonez, kotlety, kapustą, sosy, kotlet, pieczarki, tarta, fast food, mięso, pasta, pasty, kapusta pekińska, hamburger, wieprzowina, mielone pieczarki, kotlet z kapusty, pieczarki w sosie, sos chilli, mięso mielone, czerwona kapusta, kotlet mielony z pieczarkami, kotlety mielone

Inne przepisy z Gotuj z Rumcajsem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.