Nie jestem fanką zup. Wolę jedzenie bardziej treściwe, „coś na ząb”, coś chrupiącego, coś do gryzienia, coś do jedzenia palcami. A zupa to zupa – wstęp do posiłku, niemal aperitif. Ale potem przychodzi ta smutniejsza faza jesieni, gdy pada deszcz, a zimny wiatr chłodzi kości. I wtedy, wracam do domu marząc o kubeczku czegoś ... [Read more...] czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...