Pierogi Z Mięsa Z Rosołu Oraz Kapusty Podduszanej

Pierogi Z Mięsa Z Rosołu Oraz Kapusty Podduszanej

Pierogi Z Mięsa Z Rosołu Oraz Kapusty Podduszanej

Takie pierożki przygotowałam z mięsa z rosołu, bardzo nam smakowały, a że są na podstawie mojego ulubionego delikatnego ciasta to polecam wam je z całego serducha :) Składniki na około 40 sztuk Ciasto: 2 szkl mąki pszennej 3/4 szkl gorącej wody razem z 4 łyżkami mleka szczypta soli 1 łyżka oleju Farsz: mięso z rosołu z dwóch udek z kurczaka około 150-200 gr kapusty kiszonej wszystkie warzywa z rosołu 1/2 cebuli uduszonej na oleju  1/2 główki cebuli do kapusty około 3/4 szkl wody do kapusty olej do smaż... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie...to proste !

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.