Pieczona wołowina z warzywami
Pieczona wołowina z warzywami
Pyszna wołowina duszona w warzywami to odchudzona wersja tradycyjnego gulaszu. Mięso włożyłam do woreczka i poddusiłam z warzywami. Podałam z kaszą jęczmienną. SKŁADNIKI NA 4 OSOBY: 500 g mięsa wołowego Kilka mini marchewek lub 1 duża Kalafior Groszek mrożony 1 kostka rosołowa 1 łyżka vegety 2 łyżki papryki czerwonej słodkiej 1 łyżeczka czosnku niedźwiedziego 1 łyżeczka papryki czerwonej ostrej Pieprz Kasza Jęczmienna ok 1 szklanki PRZYGOTOWANIE: Mięso myję i kroję w kostkę. Doprawiam. Do worka... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki
Autor
Patunia Patunia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, kasza, papryka, wołowina, sosy, gulasz, kalafior, kalafiorem, marchewka, mięso duszone, mięsa pieczone, gulasz wołowy, kalafior pieczony
Inne przepisy z Gotowanie Patki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję