Pieczona wołowina z warzywami

Pieczona wołowina z warzywami

Pieczona wołowina z warzywami

Pyszna wołowina duszona w warzywami to odchudzona wersja tradycyjnego gulaszu. Mięso włożyłam do woreczka i poddusiłam z warzywami. Podałam z kaszą jęczmienną.   SKŁADNIKI NA 4 OSOBY: 500 g mięsa wołowego Kilka mini marchewek lub 1 duża Kalafior Groszek mrożony 1 kostka rosołowa 1 łyżka vegety 2 łyżki papryki czerwonej słodkiej 1 łyżeczka czosnku niedźwiedziego 1 łyżeczka papryki czerwonej ostrej Pieprz Kasza Jęczmienna ok 1 szklanki PRZYGOTOWANIE:  Mięso myję i kroję w kostkę. Doprawiam. Do worka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.