Składniki biszkopt z 4 jaj serek homogenizowany waniliowy, 3 sztuki po 125g śmietana kremówka, 400g cukier, 3 łyżeczki mandarynki, 1 puszka żelatyna, 8 łyżeczek galaretka pomarańczowa, 1 opakowanie Przygotowanie Żelatynę rozpuszczamy w zalewie z mandarynek. Ubijamy śmietanę kremówkę na sztywno, dodajemy serki, mandarynki i ciepłą, rozpuszczoną żelatynę. Delikatnie, ale szybko mieszamy, ponieważ żelatyna szybko tężeje w zimnej masie. Wylewamy na biszkopt, wstawiamy do lodówki. W tym czasie zagotowujem... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...