Składniki biszkopt z 4 jaj herbatniki, duża i mała paczka masa krówkowa, 1 puszka mleko, 2 szklanki żółtka, 4 sztuki budyń śmietankowy, 1 opakowanie cukier, 1/2 szklanki cukier waniliowy, 1 opakowanie mąka pszenna, 1 łyżka margaryna, 1.5 kostki Przygotowanie 1.5 szklanki mleka zagotowujemy. Pozostałe mleko mieszamy z żółtkami , cukrem, cukrem waniliowym, budyniem i mąką. Masę wlewamy do mleka, zagotowujemy i studzimy. Miksujemy margarynę na puch i dodajemy po łyżce budyniu. Na biszkopt wykładamy... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...