Pasztet wieprzowo-drobiowy pieczony
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Pasztet wieprzowo-drobiowy pieczony
1 kurczak ok 1,5 kg łopatka wieprzowa ok 1,5 kg 2 marchewki 2 pietruszki 1 duża cebula kawałek selera lubczyk listek laurowy ziele angielskie kasza manna mączka grochowa chili 2 kajzerki (przyprawy do smaku) Mięso i warzywa wkładamy do garnka, zalewamy wodą i gotujemy na wolnym ogniu jak rosół aż do miękkości mięsa. Wyławiamy wszystko z rosołu i studzimy. Mięso oddzielamy od kości nie odrzucając tłustych cześci. Wszystko razem z warzywami mielimy w maszynce do mięsa...
Czytaj dalej na blogu Gotowanie jest łatweAutor
Renata Pyzik
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
rosół, placki, ciasto, kurczak, placki ziemniaczane, chleb, wieprzowina, pasztet, pasztet wieprzowy
Inne przepisy z Gotowanie jest łatwe
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję