Lekki panierowany filecik
Lekki panierowany filecik
Przepis na : obiad
1 pierś z kurczaka sól pieprz 2 łyżki mąki 1 łyżka bułki tartej majeranek bazylia Mąkę mieszamy z przyprawami i bułką tartą. Filety kroimy na małe porcje i niezbyt grube .. ok 1 cm Panierujemy fileciki w przygotowanej panierce i smażymy na wolnym ogniu na złoty kolor. Podajemy z ryżem z wody i sałatą. czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gotowanie jest łatwe
Autor
Renata Pyzik
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, bułki, sałata, ryż, piersi, pierś, kurczak, pierś kurczaka, dania dietetyczne, dietetyczne , dania obiadowe, dietetycznie, pierś z kurczaka, dania z piersi kurczaka, dania z kurczakiem, ryż smażony, dietetyczny kurczak, filet z kurczaka, kurczak z ryżem
Inne przepisy z Gotowanie jest łatwe
Dodaj komentarz