Lekki panierowany filecik

Lekki panierowany filecik

Lekki panierowany filecik

Przepis na : obiad

1 pierś z kurczaka sól pieprz 2 łyżki mąki 1 łyżka bułki tartej majeranek bazylia Mąkę mieszamy z przyprawami i bułką tartą. Filety kroimy na małe porcje i niezbyt grube .. ok 1 cm Panierujemy fileciki w przygotowanej panierce i smażymy na wolnym ogniu na złoty kolor. Podajemy z ryżem z wody i sałatą. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie jest łatwe

Autor

Renata PyzikRenata Pyzik

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, bułki, sałata, ryż, piersi, pierś, kurczak, pierś kurczaka, dania dietetyczne, dietetyczne , dania obiadowe, dietetycznie, pierś z kurczaka, dania z piersi kurczaka, dania z kurczakiem, ryż smażony, dietetyczny kurczak, filet z kurczaka, kurczak z ryżem

Inne przepisy z Gotowanie jest łatwe

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.