Jajka w sosie groszkowym...Połówki jajek ugotowanych na twardo.I sos na bazie majonezu i śmietany.Doprawiony chrzanem i musztardą.A w nim kosteczki cebuli i ziarna groszku.Oprószone drobno posiekanym szczypiorkiem.Pyszny smak nie tylko od święta! Składniki:8 jaj;Puszka groszku konserwowego (waga netto, po odsączeniu 240 g);60 ml zalewy z groszku z puszki;1 średnia cebula;200 g majonezu;200 g kwaśnej, gęstej śmietany o zawartości tłuszczu 18%;1 czubata łyżka chrzanu ze słoiczka;1 łyżeczka musztardy;Sól;Piepr... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...