Makrela z fetą i czosnkowymi oliwkami

Makrela z fetą i czosnkowymi oliwkami

Makrela z fetą i czosnkowymi oliwkami

Przepis na : śniadanie

Składniki: pół średniej wędzonej makreli 1 mniejsza cebula 2 łyżeczki śmietany 2,5 łyżeczki musztardy chrzanowej Kamis 2 cienkie plasterki se ra feta kilka kropel cytryny pieprz pół pęczka natki pietruszki i szczypiorku kilka oliwek czosnkow ych   kliknij tutaj   Przygotowanie: Makrelę obrać ze skóry i ości, rozdrobnić pal cami do miseczki , dodać bardzo drobno posiekaną ce bulę, musztardę, śmietanę, ser feta, posiekan ą natkę i szczypior . W szystkie składniki delikatnie połączyć, doprawić pieprze... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gaździnka warzy

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.