Pasta fasolowa z paloną papryką czerwoną

Pasta fasolowa z paloną papryką czerwoną

Pasta fasolowa z paloną papryką czerwoną

Na początku był pomysł... Urodził się podczas wyjazdu w góry na obóz Taj-Chi . Wiedziałam, że zrobię pastę z fasoli, ale początkowo bez szczególnego pomysłu. Kiedy po ugotowaniu nasion, obierałam je z twardych łupin, zapach fasoli zainspirował mnie do dodania papryki - nie świeżej, a przypalonej. To był strzał w dziesiątkę! Nie cierpię marnować i wyrzucać jedzenia, a pasta okazuje się również przepisem na sprzątanie w lodówce. Ostatnio przygotowałam ją kiedy papryka zwiędła i nie wyglądała już na tyle apetyc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gary Bez dna

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję