Mimo, że sezon dyniowy już przemija mam dla was pyszny deser. Aksamitny w środku polany słonym sosem karmelowym idealnie współgra. Zamiast białego cukru dałam Cukier Trzcinowy Dry Demerara Diamant. Składniki : 600g miąższu z dyni 200 ml śmietanki 30% 100 ml mleka 1/2 szkl Cukru Trzcinowego Dry Demerara Diamant 1 szkl mąki szczypta soli 2 łyżeczki cukru wanilinowego 4 jajka Karmel : 50g cukru Cukru Trzcinowego Dry Demerara Diamant 100 ml śmietanki 30% odrobina soli Przygotowanie :... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...