Opis: Podudzia z kurczaka – wydaje się banalnym daniem do przyrządzenia. Jednak nie jest to takie proste przyrządzić idealne i soczyste podudzia z kurczaka. Aromatyczne, soczyste w środku i z zapieczona skórką na zewnątrz, właśnie takie smakują najlepiej. Podudzia z kurczaka można przyrządzać na wiele różnych wariacji, jednak ja zaproponuję klasyczną formę tego dania. Składniki: 1 kg podudzia z kurczaka 1 łyżka przyprawy do kurczaka 1 łyżka słodkiej papryki 1 łyżka majeranku 4 ząbki czosnku sól, pieprz 8 łyżek o... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...