Polędwiczki wieprzowe z purée z marchwi i gruszki

Polędwiczki wieprzowe z purée z marchwi i gruszki

Polędwiczki wieprzowe z purée z marchwi i gruszki

T en przepis to pomysł na ekspresowy, prosty w przygotowaniu i smakowity obiad ze składników, który każdy z pewnością znajdzie w swoim domu. Delikatne polędwiczki wieprzowe usmażone na klarowanym maśle i podane na purée z marchwi z odrobiną imbiru oraz kremowym purée z gruszki z dodatkiem serka mascarpone. Czyż nie brzmi to pysznie? Dodatkowo danie przybrałem jeżynami, które fajnie przełamują delikatny smak dodatków. Spróbujcie koniecznie! ;) * SKŁADNIKI na 4 porcje Polędwiczki: 600 g polędwiczek wieprzowyc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Food Square

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.