Pasztet fasolowo-gruszkowy z orzechami włoskimi i rozmarynem

Pasztet fasolowo-gruszkowy z orzechami włoskimi i rozmarynem

Pasztet fasolowo-gruszkowy z orzechami włoskimi i rozmarynem

D elikaty, aromatyczny, o wspaniałej  kremowej konsystencji. Taki jest ten pasztet. Mimo że dość jesienny w swojej recepturze, to doskonały również wiosenną porą. Gruszka nadaje mu lekkiej słodyczy , a orzechy i rozmaryn niepowtarzalnego aromatu . Idealnie komponuje się z ciemnym pieczywem. Zapraszam do wypróbowania. Składniki: 300 g suchej białej fasoli ( przed ugotowaniem ) 2 gruszki 1 biała cebula 2 czubate łyżki mielonego siemienia lnianego* 100 g orzechów włoskich, podprażonych na patelni olej roś... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Food Square

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.