Przepis na : śniadanie
Kolejny level tradycyjnej shakshouki, czyli jajek w pomidorach. Tym razem na stół trafiła szakszuka z fasolą i szpinakiem, z dodatkiem aromatycznego parmezanu. Spróbujcie tej wersji i koniecznie dajcie mi znać, co o niej myślicie! Lepsza niż klasyka? Szakszuka z fasolą i szpinakiem Rodzaj: bez glutenu, … Artykuł Szakszuka z fasolą i szpinakiem pochodzi z serwisu . czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...