Przepis na : deser
Absolutnie nie jestem na diecie bezglutenowej, ale uważam, że są takie składniki, które warto ograniczać. Jakie to składniki? Pszenica- gluten, produkty mleczne-laktoza, cukier-węglowodany proste. Dzisiaj przedstawiam wam ciasto iście wiosenne z przepysznym rabarbarem. Pamiętajmy, że rabarbar to warzywo... wiec <3 dobra wiadomość dla tych, którzy nie jedzą owoców po 12 lub jedzą tylko do śniadania! Będę próbowała odtworzyć to ciacho w wersji ''jak zjeść ciasto na kolacje:D'' TYMCZASEM ZAPRASZAM PO PRZEPIS: /*... czytaj dalej...
Witam serdecznie! Jestem wyznawczynią zdrowego trybu życia i zdrowej (a zarazem pysznej) żywności!
Serdecznie zapraszam do śledzenia mnie na blogu:
fitolarun.blogspot.com
Instagramie:
instagram.com/fitolarun.aleksandra.zielinska
Facebooku:
facebook.com/fitolarun