Poznałam tajemnicę plackowania.
Poznałam tajemnicę plackowania.
Otóż pierwszą i podstawową tajemnicą grubaśnych dobrych placków jest... nieżulenie nieżałowanie dodatków! Dlatego posypujcie je orzechami, polewajcie jogurtami i smakowitymi syropami,dodawajcie owoce,marchew,miodelki, nutellki, masło orzechowe lub miód. Wiedza tajemna. Poranne blogerskie plackowanie (lub wieczorne)i kwestia: To Tobie rano się chce?! Oczywiście skoro jestem na wagarach z prawa pracy(tych o 7.30) to jakąś tam pracę wykonać by trzeba. Chociażby ze zwykłej przyzwoitości. Robię wtedy placki. składnik... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Fiolka w kuchni
Autor
fabiolajantura
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
placki, do pracy, jabłka, banan, śniadania, śniadanie, polewa, orzechy, czekolada, masło orzechowe, jajko, marchewka, syrop, obiad, placki z jabłkami, pieczone jabłka, jabłka pieczone
Inne przepisy z Fiolka w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję