Makaron cukiniowy z pesto bazyliowo-cytrynowym, awokado i czerwoną porzeczką. W wersji wegańskiej z wędzonym tofu, w wersji rybn
Makaron cukiniowy z pesto bazyliowo-cytrynowym, awokado i czerwoną porzeczką. W wersji wegańskiej z wędzonym tofu, w wersji rybn
Przepis na : obiad
Makaron z cukinii pojawił się już na moim blogu parę razy, ale co ja poradzę, że oszalałam na jego punkcie? Jest nie tylko zdrowy, ale też ekspresowy w przygotowaniu, zdrowy a do tego, od kiedy stałam się posiadaczką maszynki do robienia makaronu z warzyw, to także piękny! Biorąc pod uwagę mój chroniczny brak czasu i zbliżającą się obronę jest to idealny sposób na obiad. No i nie trzeba go gotować, z czym zawsze mam problem – jestem zbyt niecierpliwa i zazwyczaj kończy się tak, że wszelakie makarony zjadam a... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Fill The Bowl
Autor
Wiktoria Przybylska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
makarony, makaron, pesto, cukinia, makaron z patelni, porzeczki, awokado, sok, zdrowe przepisy, makaron z pesto, wegańskie, obiad, cytryna, czerwona porzeczka, drożdżowe, tarta, wegetariańska, ser, obiad z makaronem, makaron na obiad, bezglutenowe, makaron z serem, warzywa na patelnie
Inne przepisy z Fill The Bowl
Dodaj komentarz