Zabielany krupnik na pęczaku z grzybami
Zabielany krupnik na pęczaku z grzybami
2,5 l wody600 g serc z indyka5 marchewek1 pietruszka ( korzeń )1/2 małego selera ( korzeń )500 g ziemniaków ( po obraniu )10 cm pora1/2 pęczka natki pietruszki250 ml ( objętościowo ) kaszy pęczak2 solidne garście suszonych grzybów ( u mnie podgrzybki )2 liście laurowe3 ziarna ziela angielskiegopieprz kolorowy do smakusól do smakukucharek w płynie do smaku1/2 szk śmietany 18%1 łyżka mąki pszennej typ 500Rozwiń i czytaj przepis : czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Ewa w kuchni
Autor
Ewa w kuchni
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
grzyby, krupnik, ziemniak, marchewka, por , kasza, indyk, ziemniaki, seler, susz, pietruszka, zupa, zupa z selera, zupa grzybowa
Inne przepisy z Ewa w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję