Pekinka z kiełkami fasoli mung

Pekinka z kiełkami fasoli mung

Pekinka z kiełkami fasoli mung

1 mała kapusta pekińska1 czerwona cebula3/4 szk kiełków fasoli mung1 marchewka2 krótkie świeże ogórkisól morska do smakupieprz kolorowy do smakucukier do smakusok z cytryny do smakukilka łyżek oleju Kapustę posiekać i wrzucić do miski. Cebulę i marchew obrać a potem umyć razem z ogórkami i zetrzeć na tarce do warzyw na grubych oczkach. Dodać kiełki i przyprawy do smaku oraz olej i wymieszać surówkę. Zostawić ją na kilka minut aby smaki się przegryzły. Podawać do drugich dan obiadowych lub jako prz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ewa w kuchni

Autor

Ewa w kuchniEwa w kuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fasola, ogórki, kapustą, surówka, kapusta pekińska, warzywa, marchewka, przekąska, drugie danie, obiad, przekąski, czerwona kapusta, czerwona fasola, fasola czerwona, surówka z kapusty, surówka z czerwonej kapusty, surówka ze świeżej kapusty

Inne przepisy z Ewa w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.