Cygara schabowe z czereśnią

Cygara schabowe z czereśnią

Cygara schabowe z czereśnią

                               Robiłam już piersi z kurczaka z brzoskwinią a tym razem postanowiłam wypróbować połączenie schabu i czereśni. I jak się okazało był to smaczny eksperyment. Dla lubiących połączenia mięs i owoców taka kombinacja przypadnie go gustu.składniki na 2 porcje2 plastry schabu ( po 100 g )8 czereśni ( wydrylowanych )sól morska do smakupieprz do smakuok. 1 szk bułki tartejolej rzepakowy do smażenia2-3 jajkaRozwiń i czytaj przepis : czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ewa w kuchni

Autor

Ewa w kuchniEwa w kuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

schabowe, czereśnie, tarta, schab, pierś, bułki, piersi, kurczak, mięso, pierś kurczaka, pierś z kurczaka

Inne przepisy z Ewa w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.