Zupa z zielonym groszkiem Warzywa obrać, umyć, osuszyć, marchewkę w zależności od grubości pokroić na ćwierć lub półplasterki, ziemniaki pokroić w kostkę, a pietruszkę i cebulę w drobną kostkę. W garnku rozgrzać olej, włożyć cebulę i na średnim ogniu podsmażyć tak , aby była szklista. następnie dodać pokrojoną marchewkę, pietruszkę i groszek. Chwilkę podsmażyć, rozsypać po całej powierzchni łyżkę mąki pszennej, wymieszać i jeszcze dosłownie moment podsmażać uważając, aby mąka się nie przypaliła. Wlać 1 szklankę b...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...