Przepis na : deser
Składniki:400 g herbatników100 g okrągłych biszkoptów1 puszka masy kajmakowej2 budynie śmietankowe1/2 litra mleka170 g masła330 ml śmietanki kremówki 30%2 szt. fixów lub śnieżki do kremówki1/5 tabliczki mlecznej czekoladyPrzepis:Puszkę z masą kajmakową umieszczamy w gorącej wodzie. Na spód formy o wymiarach ok. 25 x 30 cm układamy jedną warstwę herbatników. Następnie wyciągamy puszkę z wody i wykładamy masę na herbatniki. Następnie układamy kolejną warstwę herbatników. W garnku gotujemy oba budynie zgodnie z ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...