SŁONY KARMEL - SOS DAKTYLOWY

SŁONY KARMEL - SOS DAKTYLOWY

SŁONY KARMEL - SOS DAKTYLOWY

Moja ostatnia obsesja to daktyle. Odnalazłam ich niekończące się źródło w Hali Gwardii - stoisko Daktylove. Jeśli tak jak ja, należycie do fanów słonego karmelu i daktyli - jesteście w domu. Zapraszam na wspólne DAKTYLowanie się tym sosem... Składniki: 6 szt. daktyli typu medjool* (im bardziej miękkie tym lepiej) *Jeśli macie twarde daktyle to namoczcie je w ciepłej wodzie przez mnimum 30 minut przed ich zmiksowaniem 1/4 szklanki napoju owsianego (lub dowolnego mlekopodobnego napoju roślinnego) Sól himalajska do ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Emcia Pichci

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję