Pierogi z kapustą i pieczarkami

Pierogi z kapustą i pieczarkami

Pierogi z kapustą i pieczarkami

Dzisiaj pierogi ze świeżej kapusty . Bardzo je lubię , są wyjątkowo delikatne . Dodaje do nich malo dodatków ponieważ zagłuszyły by właściwy smak kapusty. Są też trudniejsze do zlepiania , ale smak rekompensuje trudy lepienia.    Składniki ciasto 2 szklanki mąki 400 ml wody 1/2 łyżeczki soli Niedawno w jakimś programie telewizyjnym usłyszałam że każda gospodyni ma patent na ciasto pierogowe-    to chyba prawda  , moje ciasto jest bardzo miękkie a nie ma tyle zachodu co w tym progr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Eli Gotowanie

Autor

Ela Kłuc

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, ciasto, kapustą, pierogi przepis, pieczarki, pierogi, bułki, mięso, śliwka, mięso mielone, mielone, jajka z farszem, ciasto z białek , pieczarki w cieście, mielone pieczarki, ciasto ze śliwką, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, pierogi z mięsem

Inne przepisy z Eli Gotowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.