Faszerowany filet z indyka
Faszerowany filet z indyka
Filet z indyka to wspaniały kawałek mięsa . Można go piec , gotować ,smażyć , dusić .Oczywiście ja zawsze wybieram to co najbardziej mi smakuje i mało czasu trzeba poświęcić na przygotowanie . Inaczej mówiąc , pieczenie- to jest to. Przepis który chcę zamieścić , jest dość uniwersalny , ponieważ można go zastosować jako danie główne dodając ziemniaki i surówkę . Można śmiało podać z kanapką . Składniki 1 filet ( w moim przypadku 1/2 filetu , dla 2 osób) 1/2 kapusty pekińskiej 2 szt szparagów 1 łyżka&... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Eli Gotowanie
Autor
Ela Kłuc
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, kapustą, indyk, mięso, szparagi, roladki, bułki, kapusta pekińska, ziemniaki, surówka, kanapki, ziemniak, mięsa pieczone, mięso duszone, surówka z kapusty, pieczone ziemniaki, rolada z indyka
Inne przepisy z Eli Gotowanie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję