Prosty przepis na pyszną surówkę z młodej kapusty, ogórka i koperku. Jedna z najprostszych i najlepszych. W sezonie letnim nie może jej zabraknąć na stole. Można ją podać jako dodatek do obiadu albo do mięs z grilla, czy zjeść samodzielnie. Składniki na surówkę z młodej kapusty: główka młodej kapusty 3 ogórki gruntowe lub jeden długi pęczek koperku ok 180 ml jogurtu naturalnego łyżka soku z cytryny sól, pieprz Przygotowanie Kapustę obieramy z wierzchnich liści. Dzielimy na ćwiartki i szatkujemy, ogórki kroimy w... czytaj dalej...
Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.
Czytaj dalej...Większość ludzi ślepo wierzy w mity gdzieś tam zasłyszane, a nie skupia się nad ich sensem. Postaramy się odpowiedzieć jak to jest z ogórkiem i pomidorem, łączyć czy nie?
Czytaj dalej...