Pasta jajeczna z pieczarkami i serkiem kanapkowym jest pyszna i aromatyczna. Jeśli znudziły wam się standardowe kanapki z szynką i serem, to warto ją wypróbować. Robi się ją dość szybko – wystarczy pół godziny – i nie jest wcale skomplikowana. Wystarczy ugotować i pokroić jajka, podsmażyć pokrojone pieczarki z cebulą, a następnie wszystko wystudzić i wymieszać ze sobą. Z czym podać pastę jajeczną z pieczarkami? Standardowo pastą smarujemy pieczywo. Na wierzch takich kanapek można ułożyć pomidora i ogó... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...