Paluchy czosnkowe, miękkie w środku, lekko chrupiące na zewnątrz i pachnące czosnkiem oraz ziołami to pomysł na pyszną, domową przekąskę, która znika z talerza w kilka chwil. Świetnie sprawdzą się jako dodatek do zup, sałatek, dań z grilla, a nawet jako samodzielna przekąska. Dzięki połączeniu maślanki i świeżych drożdży ciasto jest wyjątkowo puszyste, a domowe masło czosnkowe nadaje im niezwykły smak. Proste składniki, minimum wysiłku – a efekt naprawdę robi wrażenie! Składniki paluchy czosnko... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...