Frytki z cukinii bez smażenia – pyszna przekąska

Frytki z cukinii bez smażenia – pyszna przekąska

Frytki z cukinii bez smażenia – pyszna przekąska

Frytki z cukinii pieczone w piekarniku to zdrowa, smaczna i oryginalna alternatywa dla tradycyjnych frytek. Są łatwe w przygotowaniu, a ich smak i chrupiąca konsystencja z pewnością przypadną do gustu zarówno dzieciom jak i dorosłym. Do ich przygotowania można wykorzystać zarówno młodą, małą cukinię, jak i taką przerośniętą z twardą skórką. Z czym podawać frytki z cukinii? Frytki z cukinii doskonale smakują zarówno na ciepło, jak i na zimno. Można je podawać jako samodzielną przekąskę, jako dodatek do mięs lub ryb, a... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu e-PrzepisyKulinarne

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.