Bułeczki bezglutenowe, Najlepsze w Formie Tostów
Bułeczki bezglutenowe, Najlepsze w Formie Tostów
Bułeczki gryczane z dodatkiem siemiena lnianego idealnie sprawdzą się u osób które nie mogą spożywać glutenu, spróbowałam bułkę zapiec w formie tostów i także okazała się rewelacyjna. SKŁADNIKI: 10g świeżych drożdży 400ml zimnej wody 30g płatków owsianych bezglutenowych 10g siemienia lnianego 170g maki gryczanej 1/2 łyżeczki soli 10g łusek babki jajowatej papier do pieczenia firmy FPHU Green Pack WYKONANIE: 1. Drożdże rozpuścić w wodzie. 2. Połączyć z pozostałymi dodatkami, przemieszać łyżką drewnianą aż do... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Dziś Ja gotuje
Autor
Anna Chwalek
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, bułki, babki, tosty, bezglutenowe, mak, płatki owsiane, chleb, bułki bezglutenowe, ciasto z makiem, chleb na drożdżach
Inne przepisy z Dziś Ja gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję