Bułeczki bezglutenowe, Najlepsze w Formie Tostów

Bułeczki bezglutenowe, Najlepsze w Formie Tostów

Bułeczki bezglutenowe, Najlepsze w Formie Tostów

Bułeczki gryczane z dodatkiem siemiena lnianego idealnie sprawdzą się u osób które nie mogą spożywać glutenu, spróbowałam bułkę zapiec w formie tostów i także okazała się rewelacyjna. SKŁADNIKI: 10g świeżych drożdży 400ml zimnej wody 30g płatków owsianych bezglutenowych 10g siemienia lnianego 170g maki gryczanej 1/2 łyżeczki soli 10g łusek babki jajowatej papier do pieczenia firmy FPHU Green Pack WYKONANIE: 1. Drożdże rozpuścić w wodzie. 2. Połączyć z pozostałymi dodatkami, przemieszać łyżką drewnianą aż do... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dziś Ja gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.