Wołowina a'la barbecue czyli Niedzielne Mielenie i wielgachne opoznienie

Wołowina a'la barbecue czyli Niedzielne Mielenie i wielgachne opoznienie

Wołowina a'la barbecue czyli Niedzielne Mielenie i wielgachne opoznienie

Ten przepis już był na blogu ale wróciłam do niego i zachwyciłam się bogactwem smaków w nim ukrytych. Okazało się również, że idealnie nadaje się jako polewa do placków ziemniaczanych. U nas pierwszego dnia z makaronem dla dzieci i chlebem dla nas, dorosłych. Przepis Nigelli.A o tym czemu mnie ostatnio tutaj mniej, o moim braku zapału i zrezygnowaniu może kiedyś napiszę.  Wołowina czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dzieje kuchennej Wiewióry

Autor

WiewióraWiewióra

Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

wołowina, mielone, barbecue, chleb, polewa, pieczywo, makarony, makaron, placki, placki ziemniaczane

Inne przepisy z Dzieje kuchennej Wiewióry

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.