Losos marynowany w cydrze czyli Srodowe Rybki odc.49

Losos marynowany w cydrze czyli Srodowe Rybki odc.49

Losos marynowany w cydrze czyli Srodowe Rybki odc.49

Choć nasz domowy jabłkowy tydzień już dobiegł końca nadal kochamy jabłka pod każda postacią! to przecież oczywiste! z tejże przyczyny wykonałam bajecznego łososia będącego kolejnym testem książki "O jabłkach" Liski. Marynata pachnie cudownie, łosoś jest delikatny i smakowity. Powiadam Wam przepis wart wypróbowania!Łosoś marynowany w cydrzekawałek łososia ze skórą lub bez, ok 300-400 g czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dzieje kuchennej Wiewióry

Autor

WiewióraWiewióra

Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

cydr, łosoś, jabłka, chleb, pieczywo, marynaty, domowe pieczywo

Inne przepisy z Dzieje kuchennej Wiewióry

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.