Dyniowe placki z maki ryzowej, z owocami

Dyniowe placki z maki ryzowej, z owocami

Dyniowe placki z maki ryzowej, z owocami

Optymistycznie pomarańczowe, przyjemnie cynamonowe, lekkie i pyszne. Robiłam je już kolejny raz. Wreszcie przy dobrym dziennym świetle. Znalezione u Marty.Wrzucam je również do zakładki śniadaniówkowej. Gościły w pudełku śniadaniowym Córci jako szkolna przekąska.Dyniowe placki z maki ryżowej, z owocami2 szkl. pure z dyni3 łyżki oleju kokosowego1/2 szklanki mleka ryżowego2 czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dzieje kuchennej Wiewióry

Autor

WiewióraWiewióra

Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

placki, mak, chleb, pieczywo, przekąska, kokosowe, dynia, przekąski

Inne przepisy z Dzieje kuchennej Wiewióry

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.