Gdy nadchodzi czas truskawek nie mogę się im oprzeć. Jem je na śniadanie, jem na obiad i na deser również. Ostatnio odkryłam makaron czekoladowy (nowość firmy Lubella) i postanowiłam wykorzystać sezon na truskawki i przygotować ulubiony sos Małżona. Powstało pyszne deserowo-śniadaniowe danie. Czekoladowe świderki z sosem waniliowym, truskawkami i pistacjami dla 3 głodomorów: 300 g MINI czekoladowego makaronu świderki Lubella truskawki (wg upodobań, mniej lub więcej) trzy garści posiekany... czytaj dalej...
Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)