Przepis na : obiad
Fasolka po węgiersku to pyszny pomysł na sycący i rozgrzewający posiłek szczególnie w chłodne pory roku: jesień, zimę, wiosnę. Można ją zjeść z pieczywem, można ja podać z mamałygą , kluseczkami, kaszą czy ziemniakami puree. Kuchnia węgierska jest bardzo smaczna i warto otworzyć się na nowe dania. Do dania możecie użyć swojej ulubione odmiany fasoli. Jeśli gotujecie ja od podstaw pamiętajcie by namoczyć dnia poprzedniego – to sprawi, że szybciej się ugotuje i będzie bardziej kremowa w smaku. Zapewne wszyscy... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...