Fasolka po węgiersku – przepis

Fasolka po węgiersku – przepis

Fasolka po węgiersku – przepis

Przepis na : obiad

Fasolka po węgiersku to pyszny pomysł na sycący i rozgrzewający posiłek szczególnie w chłodne pory roku: jesień, zimę, wiosnę. Można ją zjeść z pieczywem, można ja podać z mamałygą , kluseczkami, kaszą czy ziemniakami puree. Kuchnia węgierska jest bardzo smaczna i warto otworzyć się na nowe dania. Do dania możecie użyć swojej ulubione odmiany fasoli. Jeśli gotujecie ja od podstaw pamiętajcie by namoczyć dnia poprzedniego – to sprawi, że szybciej się ugotuje i będzie bardziej kremowa w smaku. Zapewne wszyscy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dorota Smakuje

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Odmładzająca dieta Hausera

Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.

Czytaj dalej...

Autor

DorotaSmakujeDorotaSmakuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fasolka, papryka, boczek, marchewka, mielone, zupa pomidorowa, ziemniaki, pieczywo, ryby, pasta, kasza, fasolka po bretonsku, obiad, mięso, ryba, fasola czerwona, czerwona fasola, danie jednogarnkowe, ryba po grecku, mięso mielone

Inne przepisy z Dorota Smakuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.