Przepis na : obiad
Bigos – lubicie? Ja muszę przyznać, że przepadam choć moi domownicy niekoniecznie… A wy? Jak często go przygotowujecie? Tylko na święta czy również bez okazji? Uwielbiam tradycyjny bigos, na samej kiszonej kapuście, z mięsiwem, grzybkami suszonymi, wędzonymi śliwkami, podlany winem. Kwaśny i aromatyczny, gotowany 3 dni. Rarytas! Pamiętajcie też, że bigos świetnie się mrozi – więc nadmiar można w ten sposób zachować na później. PRZEPIS NA B IGOS ŚWIĄTECZNY Składniki na bigos: 2 – 2,5 kg kapusty ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...