zupa szpinakowa na rosole

zupa szpinakowa na rosole

zupa szpinakowa na rosole

Ta smaczna i pełna witamin zupa to mój sposób na wykorzystanie niedzielnego rosołu. Idealna na poniedziałek, zwłaszcza, że jest gotowa w kilka minut. Składniki: 2 litry rosołu (najlepiej z marchewką) 200 g szpinaku mielonego (może być mrożony) 2 ząbki czosnku 3 łyżki kwaśnej śmietany pieprz makaron nitki Rosół zagotować, dodać szpinak. Gotować kilka minut. Do miseczki przełożyć śmietanę i wlać chochelkę zupy, szybko wymieszać rózgą i wlać do garnka. Dodać starty drobno czosnek i doprawić do smaku. Makaron ugoto... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowa Cukierenka-Domowa Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję