żeberka w musztardzie

żeberka w musztardzie

żeberka w musztardzie

Takie aromatyczne i miękkie mięso to wspaniały pomysł na elegancki obiad. My bardzo lubimy takie żeberka, zwłaszcza pieczone w rękawie. Takie sposób przygotowania jest zdrowszy a mięsko smakuje lepiej niż z patelni.  Składniki: 1 kg żeberek wieprzowych 2-3 łyżeczki soli zmiękczającej mięso 3-4 łyżki musztardy 3 łyżki ketchupu 1/2 łyżeczki pieprzu słodka i ostra papryka kolendra 3 ząbki czosnku Żeberka najlepiej przygotować dzień przed pieczeniem. Natrzeć mięso solą zmiękczającą i odstawić na kilka godzin, nastę... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Domowa Cukierenka-Domowa Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.