pasta z wątróbki (na bagietce z rukolą i żurawiną)

pasta z wątróbki (na bagietce z rukolą i żurawiną)

pasta z wątróbki (na bagietce z rukolą i żurawiną)

Wątróbka ma tyle samo fanów ile osób, które jej nienawidzą. Dla mnie nie jest ona zmorą z dzieciństwa, wprost uwielbiam ją pod każdą postacią. Usmażona z cebulą i jabłkiem, podana na bagietce z rukolą i żurawiną świetnie łączy ze sobą różne smaki. Może z powodzeniem znaleźć się na imprezowym stole. Wkrótce andrzejki więc może się skusicie?  Składniki: 300 g wątróbki drobiowej 1 duża cebula 1 winne jabłko łyżeczka majonezu ząbek czosnku 2 łyżki oleju sól pieprz majeranek kminek dodatkowo: bagietka garść... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowa Cukierenka-Domowa Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.