Jak dla mnie nic nie równa się ze smakiem domowego żurku. Przygotowanie zakwasu to dosłownie 2 minuty i czekanie kilka dni i mamy swój domowy pyszny zakwas. Od jakiegoś czasu większą uwagę zwracam na to, co jest napisane na opakowaniach produktów kupowanych w sklepach i już na prawdę rzadko korzystamy z gotowych produktów. Niektóre „gotowce” są smaczne, albo chociaż zjadliwe, ale aromatyczna zupa, na prawdziwych składnikach nie ma sobie równych. Dwa lata temu przedstawiałam Wam przepis na tradycy... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Projektantka instalacji sanitarnych. Pasjonatka gotowania i motocykli