Przepis na : obiad
To co dziś chcę zaproponować, to jeden z moich ulubionych sposobów na kurczaka. Nie trzeba wymyślnych marynat, nie trzeba czekać. Wszystko idzie z marszu, wręcz taśmowo. A potrzeba tylko.... 4 udka kurczaka łyżka masła Marynata: szklanka keczupu łyżka skórki otartej z cytryny łyżeczka majeranku 2 łyżki sezamu 1/4 łyżeczki soli Udka tniemy na trzy mniejsze części, takie szybciej nam się usmażą, a później dopieką niż takie duże kawały mięcha. Ja jeszcze odcinam od pałki ten kawałek kości ze skórą. Na p... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Zaczęło się bardzo niewinnie, od spisywania przepisów. Z czasem nabrało rozpędu i ze skromnej pasji zmieniło się w pełen etat. Zauważona przez innych, nie tylko mogę się spełniać i samorealizować, ale także rozwijać.Nigdy nie jest za późno aby zacząć coś nowego, aby się uczyć , aby obrać nowy kierunek. Mała pasja , często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.