Roladki z boczku (z pieczarkami i fasolką szparagową)

Roladki z boczku (z pieczarkami i fasolką szparagową)

Roladki z boczku (z pieczarkami i fasolką szparagową)

Przepis na : obiad

https://www.facebook.com/Di.gotuje     http://digotuje.blogspot.com Przepis autorski (mój). Boczek można zastąpić innym rodzajem mięsa - choć w tej wersji roladki smakują rewelacyjnie! 700g boczku wieprzowego (około 8 długich plastrów) Marynata: 1/2 szklanki oleju 2 ząbki czosnku 1 łyżeczka papryki w proszku (rodzaj wg gustu) 2 ziarna pieprzu sól (do smaku) suszone zioła (opcjonalnie) Farsz: 1 duża cebula 100g pieczarek 50g zielonej fasolki szparagowej (użyłam mrożonej) sól, pieprz Składniki marynaty ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.