Gołąbki to szczególnie klasyczna potrawa w polskiej kuchni i nieskończona gama możliwości przeróżnych nadzień. Moja ulubiona wersja to gołąbki w młodej kapuście z kaszą jęczmienną lub ryżem, ale nie stronię też od innych wariacji :) Wyjątkowego smaku i aromatu nadaje im naturalna przyprawa maggi, czyli lubczyk wprost z ogródka :) Składniki:1 główka kapusty,70 dag mięsa z łopatki wieprzowej,2 cebule,1 jajko, 1 torebka kaszy jęczmiennej,sól, pieprz, majeranek,kilka listków świeżego lubczyku, 2 szklank... czytaj dalej...
Asiuniu ja gołąbki po prostu uwielbiam !!!! Twoje wyglądają tak apetycznie, że aż ślinka cieknie!!!! Twoja rodzinka ma z Tobą bosko!ściskam kochana
Dziękuję Natalko za tak miłe słowa :) rzeczywiście mąż często powtarza, że ma ze mną dobrze :) Pozdrawiam